„Elfogyasztottam már pár coachot de a sors úgy hozta, hogy mindig a megfelelő coachra akadtam. Amikor az emberben motoszkál valami, ami nem hagyja nyugodni, akkor Kati engedi és segíti, hogy minden a maga módja szerint előjöjjön, viszont amikor bizonytalannak lát, akkor kedvesen, de határozottan beterel a megfelelő kerékvágásba úgy, hogy azzal és annak hogyanjával csak pár nap múlva szembesülök.

Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani, hogy kipróbálja Katival azt, hogy hogyan lehet megérezni és megtapasztalni a közhelyesen hangzó őszinteség hatását a mindennapi életben, legyen az munka vagy akár a magán élet.”

Légrádi László, Magyarország
service delivery director – Iron Mountain

„Kati higgadt és nyugodt kisugárzása rögtön oldotta bennem a kezdeti kisebb feszültséget, amit a team coaching ülésekre vittem magammal.
Minden alkalommal láttam a felkészülést, és hogy Katit ténylegesen érdekli is a beszélgetések során a másik fél.
Partnerére 100%-os figyelmet fordít, nagyon ambiciózus a közösen kitűzött cél elérésében, azt sosem hagyja figyelmen kívül, és mindig visszatereli a beszélgetést a megfelelő mederbe.
A Katival folytatott közös munkának köszönhetően magabiztosabb lettem, jobb lett az önismeretem, ami segít abban, hogy továbbfejlődjek.
Mindenkinek ajánlom Katit, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek tud adni valamit, ami a későbbiekben hasznára lehet.”

Lebovics Vilmos, Magyarország
in-outbound supervisor – Iron Mountain

„Az első ülésen kétely volt bennem a bizalom. Nem tudtam, mennyire fogok megnyílni, mi lesz az általam meghúzott határ. Őszintén megmondom, hogy e kételyt Kati elég hamar eloszlatta, egyrészt a személyiségének, másrészt a nyílt, őszinte hozzáállásának köszönhetően.
Szerettem, hogy őszintén, rugalmasan, kötöttségek nélkül tudtunk beszélgetni.
Profin, felkészülten, mindenkire figyelmet fordítva zajlottak az ülések.
Ma is napi szinten foglalkoztat a témám, és a többi elhangzott téma is, amikről beszélgettünk. Segített, hogy felismerjem a hiányosságaimat. Rávilágított, hogy a hitemmel ellentétben jobban meg kell ismerjem magam és másokat is.”

Zrupkó Péter, Magyarország
transportation coordinator – Iron Mountain

„A csoportos coachinggal kapcsolatban voltak fenntartásaim, illetve bizalommal kapcsolatos kételyeim. A legjobban Kati rugalmassága segített engem a folyamatban. Mindig tudott váltani, illetve lehetett kérni, hogy váltson, és úgy is működött a folyamat, aminek köszönhetően tudatosabb, türelmesebb és talán fegyelmezettebb is lettem.
Ajánlom Katit más csoportoknak, olyanoknak is, akik nem ugyanazon a területen dolgoznak. Nem elég ismerni a másik területet, a másikat is ismerni kell.”

Maruzs Gábor, Magyarország
project manager – Iron Mountain

„Az elején az egész csoport coaching folyamattal kapcsolatban kételyeim voltak, mert nem szeretem „összehozni” a magánéletet és a munkát. Ez később oldódott.
A Katival való együttműködésben nekem nagyon jó volt, hogy nem volt erőltetett vagy feszült a hangulat, nem éreztem kényszert.
A közös munkában átgondoltam olyan dolgokat, amikkel egyébként tudatosan nem foglalkoztam, és lehetőségem volt arra, hogy jobban megismerjem a kollégáimat.
Nemcsak, hogy ajánlanám Katit másoknak, de már meg is tettem.”

Monek Zsuzsa, Magyarország
project coordinator – Iron Mountain

„A folyamat kezdetén nem voltam benne biztos, ez lesz-e számomra a megfelelő út, hogy megoldjam a fennálló helyzetet, problémát.
A közvetlen beszélgetések alatt nem kaptam válaszokat, hogy mit csináljak másképpen. Kati támogatásával saját magam találtam meg a számomra legideálisabb utat a célom eléréséhez.
Nőtt az önbizalmam, magabiztosabb lett a fellépésem, javult az önismeretem. Könnyebben elemzek szituációkat, észreveszem a korlátokat, melyeket korábban nem, így tudok rajta változtatni, ezáltal segítem magam hozzá a jobb, gyorsabb döntéshozatalhoz.”

Barbara, Magyarország
cégtulajdonos, cégvezető

„Manapság egyre több coach képzés indul, így egyre több coach tűnik fel a piacon. Talán már nem kell senkinek hosszasan elmagyarázni, hogy miért és milyen helyzetben, milyen céllal érdemes coachot választani. És itt a választáson van a hangsúly. Katit azért választottam, mert amellett hogy egy hihetetlenül stílusos és elegáns nőt ismertem meg benne, az együtt végzett munka során bebizonyosodott, hogy precizitása, felkészültsége, rátermettsége és érzékenysége mind olyan erős támogatást jelentettek nekem, hogy az életemben jelentkező elakadáson sikeresen túljuthattam. Az őszintén és lényegre törően feltett kérdései igazi tükröt tartottak, melyben szembe kellett néznem magammal. Ebben a nem könnyű folyamatban azonban soha nem éreztem magam egyedül, mindig biztos támaszt nyújtott. Nélküle jó néhány dolgot feladtam volna, vagy hagytam volna a szőnyeg alatt továbbpihenni. Köszönöm, hogy összekapcsolódhattunk! Ha újra szükségem lesz coachra, újra Katit fogom felkeresni!”

Simon Ágnes, Magyarország
marketing menedzser

„Az első pillanattól megfogott az az elfogadó légkör, mely átjárta a beszélgetésünket. Így könnyen meg tudtam nyílni és hasznos módszereket befogadni, melyek rám és a hozott problémám megoldására voltak szabva. Az ülések alkalmával egyre tisztábban láttam önmagamra és megerősödve, egész emberként zártuk le az üléseket.”

Dudvai János, Magyarország
masszőr

„Nagyszerű élményt jelentett együtt dolgozni Katival.
Egyrészt egy összeszedett, koncentrált ugyanakkor lágy, finom rezgésű embert ismertem meg személyében.
Az irányításával végzett munka hatékonyan, jó hangulatban zajlott.
Segítségével sikeresen elindultak bennem olyan folyamatok, melyek kimozdítottak egy megrekedt élethelyzetből.”

Alt Andrea, Magyarország
művészeti menedzser

„Kati egy kiegyensúlyozott, békés, megbízható személyiség, aki végig felkészülten, empatikusan, finoman és bátran vezette az üléseinket. Folyamatosan éreztem, hogy fontos neki a személyes fejlődésem. Új aspektusait világította meg azoknak az élethelyzeteknek, amelyekben elakadtam. Visszajelzései sok gondolatot megindítottak bennem, melyeknek egy részét cselekvéssé tudtam formálni, és ezáltal képes voltam változtatni számomra kellemetlen szituációkon. Jó szívvel ajánlom Őt másoknak is.”

Jakab Zsuzsanna, Magyarország
back office munkatárs

„Katival egy véletlen sodort össze, de a vele folytatott beszélgetések tudatosak, okosan irányítottak voltak. A beszélgetések során feltett kérdések, rákérdezések, “bekérdezések” segítettek magam jobb megértésében, elfogadásában, megismerésében. Kati már az első alkalommal oldott légkört teremtett. Az elakadásomat, illetve a gondolatot, amivel magamat stresszeltem sikeresen körbejártuk és átfogalmaztuk, és most már képes vagyok a nagy célhoz vezető kisebb állomások értékelésére.
Bár még csak két hónap telt el az utolsó ülésünk óta, de sokszor visszacsengnek szavai, kérdései, és a válaszaimban sokszor felszínre került, számomra is érthetetlen aggodalmam és az ebből generált problémák jelentéktelensége. Úgy érzem, az utamon vagyok és a zsákutcás leágazásokat el tudom kerülni, és tudom, ha valamin újra elakadok, mit tegyek, hogyan vezessem magamat a kis célpontokon keresztül a nagy cél eléréséhez.”

Magyar Zsófia, Magyarország

„Élvezettel dolgoztam együtt Katival számtalan komplex projektben. Ő az egyik legszervezettebb személy, akit ismerek. Könnyen kezelve a részleteket, de ugyanakkor átlátva a teljes képet, Kati először részleteiben megérti és feltárja a problémát, majd meghatározza, hogy melyik a legmegfelelőbb út előre. A Kati által képviselt hozzáadott érték felbecsülhetetlen volt a különböző szervezetek számára, melyeket vezettem.”

Benjamin Constant, Olaszország & UK
európai marketing igazgató & digitális vezető
Coats PLC Lakossági Divízió

„Katalin tele van ötletekkel, hozzáértő és professzionális. Képes speciális termékek nemzetközi piaci standardjainak megfelelően stratégiai szemlélettel, és egyben csapatát eredményesen és sikeresen vezetve dolgozni.”

Egon A. Freundt, Németország
európai beszerzési menedzser
Coats PLC Lakossági Divízió

„Több évet dolgoztam együtt Katival. Az ő elkötelezettsége és a részletekre irányuló figyelme meghatározó volt az Európában véghezvitt projektek és termékbevezetések sikerességében. Kati nagyon strukturált, ami egy kiemelt kvalitásnak bizonyult a termékskálák racionalizálásában és Nyugat Európából Kelet Európába történő áthelyezésében, mely projektek jelentős megtakarítást és termelékenység növekedést eredményeztek. Katit nem csak ajánlani tudom, de bármilyen projektben szívesen dolgoznék vele együtt.”

Jorge Rososchansky, UK
EMEA pénzügyi és operációs igazgató
Coats PLC Lakossági Divízió

„Csaknem 4 évig dolgoztam Kati csapatában, és annak felében Kati a közvetlen főnököm is volt. Mindig meglepett az, hogy mennyire átlátja a csapat feladatait, és a heti megbeszéléseinken pontosan tudta, hogy hol hagytuk abba az előző alkalommal. Megadta az önállóságot, hogy magam végezhessem a feladataim, végig vigyem a döntéseimet, és fejlődhessek abban is, ha közben falakba ütközöm. Ha segítség kellett, akkor viszont rögtön ott volt, de megpróbálta nem megmondani, hogy mit is kell csinálni, hanem úgy terelgetni, hogy én jöjjek rá arra, hogy merre is kell a probléma megoldásához elindulni. Kedvenc kifejezése a “helicopter view” volt, az, hogy ne csak úgy “durr bele” essünk neki a feladatok, problémák megoldásának, hanem egy ideig próbáljuk meg távolról, egészében, összefüggéseiben megérteni, átlátni a dolgokat. És úgy máris sokkal könnyebb és egyértelműbb, hogy mivel és hogyan kell nekilátni a dolgoknak.
Szakmailag nagyon sokat fejlődtem az alatt az időszak alatt, amíg nála dolgoztam, így amikor az élet úgy hozta, hogy Amerikába kellett költöznöm, megvolt a magabiztosságom abban, hogy meg fogom állni külföldön is a helyem. És azt hiszem ez így is lett.

Istvánffy Dániel, Magyarország
termék menedzser
Coats PLC Lakossági Divízió

„Közel 10 évet dolgoztunk együtt Katalinnal.
Én a hollandiai Pronty B.V. értékesítési vezetője voltam. Könnyű-rövidáru termékek gyártásával foglalkoztunk, míg Katalin olyan partnert keresett, aki képes egy széleskörű program beszállítójává válni ezen termékkörökön belül.
Öröm volt együtt dolgozni Katalinnal és a csapatával. Lenyűgözött az a professzionalitás, magas szintű tudás, termék- és nyelvismeret, amit Katalintól láttam és tapasztaltam.
Katalin, csapatával együtt egy sikeres rövidáru programot épített fel a Coats számára.”

Mark Hoffmans, Hollandia
értékesítési vezető, Pronty B.V.

„Teljes felelősség, megbízhatóság, teljesen független, hajlandóság a túlmunkára, rugalmasság. Jó csapatjátékos, nyelvileg felkészült. És mindezek mellett jó megjelenésű.”

Milena Rascicova, Csehország
export igazgató, Koh-I-Noor