Coaching szolgáltatások

Az egyéni coaching üléseket megelőző első találkozás keretén belül egy ingyenes próbaülést tartok. Ez biztosítja, hogy az ügyfelem tudja, mit vállal, mit szeretne tenni.

Valamint én is megismerem az ügyfelemet, és fel tudom mérni, meg tudom érezni, hogy remélhetőleg tudok-e neki segíteni, inspiráljuk-e egymást kölcsönösen.

Ezáltal megteremtjük az elköteleződés első lépcsőjét, ami elengedhetetlenül fontos az eredményes munkához.

Egyéni coaching

Egyéni coaching üléseket tartok magánszemélyeknek (life coaching), valamint cégek munkatársainak, azaz vezetőknek és felsővezetőknek (business és executive coaching) egyaránt.

Alapvetően 3 különböző formában kínálom ezt a szolgáltatásomat:

 • Az ütemezett egyéni coaching ülések 6-8-10, egyenként 1,5 órás alkalmat tartalmaznak, általában 2, maximum 3 hetes ütemezésben.
  Gyakran előfordul, hogy az ügyfél sürgetést érez a problémája megoldásában, ilyen esetekben az első 2 (maximum 3) ülést 1 hetes időközzel tartjuk meg.
  Így – a találkozások gyakoriságától függően – összesen 10-30 hetet dolgozunk együtt, attól függően, kinek mennyi időre van szüksége a válaszai és megoldásai megtalálásában.
 • Az egyéni coaching nap (intenzív) kimondottan hatékony lehet egy ütemezett egyéni coaching folyamat elindításához, valamint olyan ügyfeleknek, akikkel már korábban dolgoztunk együtt, és most ismételten szükségük van a segítségemre.
  Szintén eredményes ez a forma felsővezetőkkel (executive coaching), akik nem tudnak időt szorítani egy ütemezett egyéni coaching folyamatra, és akik képesek ennyire intenzíven és koncentráltan egy célon dolgozni.
  Egy egyéni coaching nap minden esetben 6 órát vesz igénybe, melybe természetesen szükség szerint szüneteket is beiktatunk.
 • Elsősorban cégek által ismert és alkalmazott a shadow coaching (kísérés), amely az ügyfél munkahelyén történő kísérését és annak visszajelzését tartalmazza.
  Általában 1-3 alkalommal, egyenként 4 és fél órás időtartamban, 2-5 napos beosztásban dolgozunk együtt, mely 1-től 3 hétig terjedő közös munkát jelent. A shadow coaching legjobban egy ütemezett egyéni coaching folyamat előkészítésére használható.

 

Csoportos vagy team coaching

A csoportos vagy team coachingot legtöbbször olyan (zömében munkahelyi) csapatok veszik igénybe, ahol a résztvevők ismerik egymást, esetleg közvetlenül is együtt dolgoznak.
Egy csoportos coaching folyamat a leghatékonyabb arra, hogy egy közös célkitűzésen dolgozva, erősítse az együttműködést, a nyitottságot és rugalmasságot, az önismeretet, az empátiát és a csoportszellemet.

Az így együtt dolgozó csoportok tagjai új erőket és dinamikát találva együtt csodálatos új dolgokra válnak képessé.

Ha lehet, még a fent említett team coachingnál is izgalmasabb munkát ígér az a csoportos coaching, ahol a résztvevők nem ismerik egymást. Mind a szakmai, mind a magánélet területén alkalmazható. Nagy bátorságot és nyitottságot feltételez, de a legtöbbször minden képzeletet felülmúló eredmény is garantált.

 

Megélte már az üzleti, szakmai életében az elakadás, elbizonytalanodás pillanatát?

Amikor jó lenne külső, tiszta, hidegfejű visszajelzéseket, reakciókat kapni, amik átlendítik ezeken a problémákon?

Hisz az együttgondolkodás erejében?

Folyamatosan várom a jelentkezéseket, hogy létrehozzunk egy, a legkülönbözőbb (szak)emberekből álló csoportot, akik eltöltenek egymással kb. 3 hónapot, együtt dolgozva, 1-2 hetes rendszeres találkozások keretében, melyek 2-3 órát vesznek igénybe minden alkalommal.

Mindenki hozza a saját témáját, elakadását, problémáját, amiben keresi a saját válaszait, és nyitott arra, hogy beengedjen másokat, nyisson, megosszon, meghallgasson, és másoknak is adjon.

A témákat az én coahing segítségemmel közösen dolgozzuk fel, és támogatjuk egymás fejlődését szakmailag, emberileg egyaránt.

Szeretne nyitottabbá és tudatosabbá válni? Jobban megismerni saját magát és a lehetőségeit? Jobban érezni magát a bőrében, és így valóban sikeresebb, örömtelibb, teljesebb életet élni? A saját életét?

Ha nyitott arra, hogy csatlakozzon egy ilyen csoporthoz, írjon nekem az info@delzsenyi-coaching.hu e-mail címre, vagy hívjon a 30/ 5600 583-as számon.

 

A csoportos coaching alapkövetelménye az együttműködési keretek közös meghatározása, melynek kiemelten fontos elemei az én véleményem szerint:

 • az itt és most jelenlét
 • a bizalom
 • a felelősség
 • az együtt-(működés), -(dolgozás)
 • a pontosság
 • az én nyelv használata
 • a csoporttitok tiszteletben tartása
 • az önképviselet
 • és annak felismerése, hogy mindenki annyit tud a folyamatból kivenni, amennyit abba beletesz

A csoportos coaching ülések általában 3 órát vesznek igénybe, hasonló ütemezésben, mint az ütemezett egyéni coaching ülések: 6-8-10 alkalom, általában 2, maximum 3 hetes ütemezésben.