Egy szép, fiatal és sikeres nő.

Kívülről minden tökéletes. Elegáns megjelenés, tudatos és megnyerő, mégis visszafogott fellépés. És mégis itt ül nálam, és arról beszélgetünk mi nincs rendben az életében, mivel nem tud megbirkózni.

Nem a munkájáról van szó, hanem a magánéletéről.

Fiatal kora ellenére már több éve vezető beosztásban dolgozik, munkáját megbecsülik. Igazán büszke a sikereire, és szereti is, amit csinál.

Három alkalommal találkozunk csupán. Nem fejezzük be a folyamatot, mert ügyfelem úgy érzi, nem érkezett még el az idő ahhoz, hogy továbblépjen, és tovább dolgozzon saját magán.

Ez a 3 alkalom elegendő volt számára ahhoz, hogy felismerje és megértse a mintázatot, melyet állandóan megismétel, és amiből még most sincs ereje kiszállni. Nem érez benne elegendő energiát, vagy másként fogalmazva, nem „unja” még eléggé ahhoz, hogy cselekedjen.

Így is sokat segített neki ez a pár alkalom, hogy tudatosabban rálásson magára, értse és érezze saját magát. A cselekvés pillanata még nem jött el számára.

Tisztelem a bátor döntéséért. Nem akart megfelelni se nekem, se a környezetének, és felvállalta a saját döntését, annak következményeivel.